• sv
  • en

SKIERS ACCREDITED GLACIER MEETING ZERMATT 2019

Glacier Meeting, Zermatt

Vi kickar igång säsongen på bästa möjliga sätt. Bra snö, fina förhållanden och grymt väder.

Du kan välja mellan två perioder då mentorer är på plats 17-20/10 eller 24-27/10. Vi rekommendera att du siktar på 3-4 skiddagar. Då byn ligger på 1600 möh och vi åker på 3800 möh kan vädret variera mycket. Det gör att det ibland är stängt på glaciären, men kan vara vackert och fint i byn. Är skidsystemet stängt ser vi till att hitta andra aktiviteter så som träning och vandring.

Upplägg/Aktiviteter:
För dig som inte kör Ray Okt 17-22 eller 24-27 är fokus uppstart. Vi kör Clinics/Checkpoints med nischade områden där vi sätter ihop grupper utifrån nivå och intresse/önskemål. De är ca 2h och du hinner köra 2-3st under perioden. Vi delar in oss på eftermiddagen/kvällen inför nästa dag och anpassar oss efter väder och lust.

Vår bas är Hotel Couronne***+ och och för dig som vill äter vi tillsammans på olika ställen i byn och på berget. Både lunch och middag. Lördag har vi en större gemensam middag.

Ansvarig Mentor: Maja Everlid maja.everlid@skiersaccredited.com

Det finns tre och fyra dagars paket, inklusive transfer, boende, liftkort och Skiers aktiviteter. Önskar du annat antal dagar eller önskar annat innehåll skriv i de i önskemål i din anmälan så kontaktar Konfido dig. Vi rekommenderar att flyga till Zürich eller Geneve, torsdag-söndag eller torsdag-måndag alt onsdag-söndag.Det är viktigt för planeringen att du uppger vilket flyg du ankommer med.
Vill du att Konfido bokar dina flygbiljetter kontakta dem för alternativ.

Väljer du att boka boende, liftkort mm på egen hand är priset för Skiers aktiviteter 4 000 kr för 3 dagar och 4 500 kr för 4 dagar.

Sista anmälan 15 september, alla rumstyper är i mån av plats, antalet rum är begränsat och önskemål uppfylls efter bokningsdatum.

Mer information på hemsidan under Glacier Meeting.

Anmälan steg för steg

Önskar du dela rum med annan Skiers member, men vet inte vilka som kommer, då försöker vi hjälpa dig att hitta en rumskamrat och skicka ett förslag. Skriv in Skiers member i fältet: Jag vill dela rum med.

Konfido skickar slutfaktura strax innan resan till Zermatt, bokningen är bindande efter den 15 sep 2017.(Andra regler gäller för de som Konfido bokat flygbiljetter till). Alla priser är beräknade till en kurs på 9,8 SEK för en Schweizerfranc. Priserna är preliminära och stora valutaförändringar innebär att priserna kommer att justeras. Enkelrummen blir snabbt fullbokade och bokas på förfrågan, när enkelrummen är fullbokade kommer de som vill få möjlighet att boka dubbelrum för eget bruk.

Konfido bokning steg för steg

  1. Konfido tar emot din anmälan
  2. Konfido skickar en bekräftelse på att din anmälan gått igenom
  3. Konfido skickar faktura på slutbetalning

Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se