SRING MEETING 8-10 MAJ RIKSGRÄNSEN

Avsluta säsongen på bästa sätt.

Vi bor på hotellet i Riksgränsen och utgår därifrån. Aktiviteterna varierar beroende på väder och för dig som vill flyga heliski finns den möjligheten samt randonée. För dig som vill köra Ray finns möjlighet för Ray1 & Ray3.

Upplägg/Aktiviteter: Vi köra nischade workshop vilket är en förlängd/variant av Checkpoint samt CAR. Vi sätter ihop utifrån nivå och intresse/önskemål. De är ca 2-3h och du hinner köra runt 3st. Vi delar in oss på kvällen inför nästa dag och anpassar oss efter väder och lust.

Flygresa: Konfido har förbokat 6 platser på SAS fm flyget och 6 platser på SAS kvällsflyg 7 maj, till angivet pris, det första som bokar får dessa platser. Övriga tider bokar du själv eller genom en förfrågan till Konfido inklusive datum och avresetider. Utresa från Arlanda torsdag 7 maj kl 11.40-13.10 alternativt 21.20-22.50 Bägge alternativen med hemresa avresa från Kiruna 19.20-20.50

Transfer: Ingår del i bilhyra i Konfido´s paketerbjudande.

Boende: Dubbelrum eller skidåkarrum inkl frukost. Bokas genom Konfido i samband med att du anmäler dig.

Liftkort: Ingår i paketet vid anmälan genom Konfido. Delas ut på plats.

Mat: Tillkommer. Middag äter vi på hotellet och på Metrologen.

Utrustning: Ta med dig feta lagg och lavinprylar. Randonée om ni har och vill.

Skidhyra: Önskar du hyra skidor finns möjlighet i Riksgränsen. Uppge detta vid anmälan. Vi har ett begränsat antal testskidor.

Heliski: Heliski: för att få garanterad plats boka heliskipaketet med Articelements. Annars i mån av plats,
Ca 7 000 sek för 1h rotortid vilket ger runt 4 riktigt bra åk.

I paketen nedan ingår tre nätter med boende, liftkort och Skiersaktiviteter så som CAR och Worshop/Checkpoint. Mat tillkommer. Transfer i form av del i hyrbil, bensin tillkommer. Konfido hjälper gärna till med flygbiljetter på SAS inkl skidfrakt och generösare ombokningsregler än vid normal bokning på SAS hemsida.

Ansvarig: Maja Everlid

Sista anmälan 31 mars

Konfido erbjuder 3 paket, ankomst 7 maj. Till varje paket kan du välja boende i skidåkarrum för två till tre personer eller skidåkarrum för eget bruk eller dubbelrum för två personer. Har du önskemål utöver dessa kontakta Konfido. Läs mer om boende alternativ här

Konfido bokning steg för steg

  1. Konfido tar emot din anmälan
  2. Konfido skickar en bekräftelse på att din anmälan gått igenom
  3. Konfido skickar en bokningsbekräftelse och en faktura
  4. Konfido skickar en utvärdering på resan

Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se