Välkommen till Täby SLK Family Camp Upplands Motor

Ett av skid-Sveriges största klubbläger genomförs för 12 året i rad i Ramundberget, TSLK´s ”hemmabacke”. I år är vi 360 TSLK medlemmar anmälda till årets familjeläger. Vi hoppas på en fantastisk helg, där alla barn och ungdomar får bästa möjliga träning och föräldrar får en trevligt vistelse.

För att skapa förutsättningar för våra barns utveckling och trivsel på lägret så förutsätts att vi föräldrar tar ansvar och hjälper till. För att få bra flyt under träningar och måltider så krävs er närvaro enligt scheman för käppföräldrar och måltidsvärdar. Vänligen respektera detta. Behöver ni byta tid hantera direkt inom gruppen, t.ex. genom att fråga i resp Facebookgrupp. Vill du byta bort ditt pass är det ditt eget ansvar att hitta en ersättare som är på plats angiven tid.

Längre ner finns viktiga dokument att ta del av inför resan. Några av dokumenten med träningstider och föräldrascheman kan komma uppdateras in i det sista. Spara gärna denna länk för enkel access till dokumenten. Respektive lagledare eller tränare kan i tillägg komma med specifik information eller sen justering via respektive facebookgrupp, t.ex. vilken disciplin SL eller GS. Är ni inte medlemmar sök på TSLK U8 föräldragrupp, TSLK U10, osv i FB och bli medlem

Det praktiska
All incheckning sker i receptionen i Fjällgården. Om ni anländer efter att receptionen stängt hittar ni kuvertet med nycklar tillsammans med anvisningar var ni bor i den gröna brevlådan vid entrén.

Lakan och handdukar ingår för alla

Vid utcheckning, lämna in nycklar, liftkort och betala barnota.

Boende
Var du skall bo ser du på fakturan från Ramundberget. Har du ytterligare frågor om ditt boende kontakta Konfid angående din bokning. Rummen på Fjällgården blir snabbt fullbokade och beläggs efter klockslag och datum när bokningen gjordes. Ramundbergets personal jobbar efter det regler som Täby SLK och Ramundberget har avtalat när det fördelar boendet.

Buss
Se bifogad information nedan.

Liftkort
Har du beställt 3 dagars liftkort får du dessa i samband med incheckningen.

Bad
Besök i poolen på Fjällengården görs i förälders sällskap, gäller alla barn under 18 år.

Träning
Samling varje morgon enligt program. Vid tillfällen för parallellslalom får föräldrar tävla mot sitt barn.

Liften öppen
08:00-16:00
När liften är stängd är det inte tillåtet att vistas i backen.

Skidskola
Ramundbergets skidskola erbjuder barn mellan 3-5 år möjlighet till skidskola tillsammans med kompetenta instruktörer fredag 14/12 och lördag 15/12, kl: 09:30-11:30. Under de två timmarna kommer fokus vara på att hitta balans och glädje på snö.
Bokning och ytterligare info: bokning@ramundberget.se alt 0684 66 88 88
Samling: Stjärnliften. Där delar vi in barnen i grupper efter nivå.
Pris: 160 kr per barn och dag.

Lunchkuponger
Lunchkuponger hämtar du hos Mats på Konfido i receptionen på Fjällgården, torsdag 20.00-22.00 eller fredag 07:30-08:30

Frukost
Frukost från 6:45 till 09.30. De som bor på Fjällgården äter frukost på Fjällgården i Mor Britas. De som bor i lägenhet äter frukost på Grytan.

Lunch
Lunch för aktiva och tränare enligt program. Alla föräldrar äter lunch på Fjällgården, inga undantag. Kom ihåg din lunchkupong.

Mellis
Mellis serveras för alla barn/ungdomar i Grytan. Vuxna som vill äta mellis betalar för det på plats, det ingår inte för vuxna. Söndag serveras mellis efter träningen mellan 13:45 och 15:00 i Grytan, under söndagens mellis finns inga måltidsföräldrar på plats så föräldrar ansvarar för att deras barn plockar undan efter sig.

Middag, Barn & Ungdomar
Serveras i Fjällgården. Se måltidsschema för tider. Alla sitter med sina träningskompisar. Icke tränande barn äter med tränande barn i samma ålder. Vänligen inga mobiler under måltiderna. Barn under 7 år välkomnas från 17:15.

Middag, Vuxna
Alla vuxna äter 18:30 på Grytan fredag och lördag.
Fredag sitter föräldrar gruppvis vid sitt yngsta barns träningsgrupp. Borden är markerade med gruppnamn
Lördag är det bordsplacering, sitt på en plats markerad med ditt yngsta barns träningsgrupp.

Utlottning lotteriet lördag
På lördagen direkt efter träningen genomför vi den årliga utlottningen av ett antal mycket fina priser skänkta av våra sponsorer och samarbetspartners. Försäljning av lotter kommer att ske löpande bland annat fredagskväll. Medverkan vid utlottningen är såklart frivillig men man behöver vara på plats och hämta sin vinst, annars dras en ny vinnare.

Snow Queens
Ni vet väl om att det finns en grupp för alla mammor i klubben! Alla mammor oavsett nivå erbjuds träning på lördag. Gå in på TSLK Snow Queens facebookgrupp för mer information.

Att vara på läger med TSLK:
Hur hjälps vi åt för att stärka klubbens rykte, vad gör en käppförälder, vilken tid skall en måltidsförälder vara på plats, hur är jag en bra kompis på måltider och träning. Viktigt att alla läst detta innan lägret, gå igenom det med hela familjen innan ni åker.

Reportage från ett tidigare Familjeläger:
Är det ditt första Familjeläger? Läs det här så får du veta mer om vad som väntar er

Program bussresa:
Har du bokat buss till Ramundberget med Almgrensbuss, då hittar du information och tider här. Faktura för bussresan kommer från klubbens kassör efter lägret. Uppdaterad 7 dec

Program och måltidsschema:
Träningsprogram och måltidsschema, vid måltider gör vi allt för att undvika köer, men de kommer att bli så att du ibland får vänta på din tur, håll humöret uppe och se till att kompisarna har det bra. Uppdaterad 9 dec

Vi åker buss:
Uppdaterad lista över de medlemmar som åker med Almgrensbuss till Ramundberget. Uppdaterad 15 dec

Måltidsvärd:
Här hittar du föräldrarschemat för måltider och en ruta längre ner hittar du käppförälderschemat, du finns troligen med på bägge.
Uppdaterad 12 dec, rev D

Karta:
Karta över Ramundberget

Käppförälder:

Här hittar du käppförälderschemat, en ruta ovanför hittar du schemat för måltidsvärdar, du är troligen med på bägge
Uppdaterad 12 dec, rev D