Händelserik säsongs premiär i bästa alpmiljö
– följ med Alpin Garaget till Zermatt!

Premier för Alpin Garagets höstresan till snösäkra Zermatt. En ort med hänförande utsikt över glaciär och alptoppar. Med mytomspunna Matterhorn som pryder Tobleroneförpackningen med sin dramatiska bergstopp som krona på verket.
I samarbete med Konfido som har 30 års erfarenhet från de schweiziska alperna arrangerar Alpin Garaget en resa som passar alla åldrar och familjekonstallatoner till orten som har något för alla.

För den som vill tjuvstarta säsongen med riktigt härlig skidåkning innan snön kommit hemma i Sverige, finns här 21 km pist med som mest 900 meter fallhöjd. Med på plats på glaciären och under hela resan finns Alpin Garagets personal för att hjälpa dig att hitta rätt skidor i de stora utbudet av test skidor och för tipsa om utrusning, skidvård och allt annat som hör vintern till.

Zermatt erbjuder långt ifrån bara skidåkning – här kan man också vandra, cykla eller löpträna i frisk alpluft omgiven av lärkträd som börjar skifta i orange. En uppskattad höghöjdsbana med en speciellt anpassad ”kidstrail” finns även för de lite yngre familjemedlemmarna.

Upptäck Zermatt i oktober, nedan ett utdrag av kommentarer från svenskar som redan besökt glaciären på hösten

Zermatt på höstlovet har visat sig vara en perfekt generationsresa, längden på backarna och kvalitén på snön passar både morfar och barnbarn medan mormor tar en promenad i bergen. Vi har rest med Konfido i tre år i rad och är mycket nöjda!
Anna Källman, Nacka

Jag och min son Gustav 10 år har varit i Zermatt de senaste 3 höstloven. Vi tycker att det är en oslagbar kombination av alpresa och aktivitetsvecka. Vi cyklar och åker massor av skidor. Gustav tycker att veckans höjdare är när han får ge sig upp i höghöjdsbanan. I år ska även Gustavs lillasyster Elsa 5 år få följa med till Zermatt. Det ser vi fram emot.
Jörgen Hallsund, Bromma

Du kan välja själv om du vill hänga med den egna familjen eller umgås med de andra skidnördar. Vi har träffat nya vänner på de här resorna som vi fortfarande umgås med! Thomas Johansson, Ystad

Boende: Hotel Rhodania är ett bra familjedrivet hotell med perfekt läge nära skidbussen som tar skidåkarna längs floden till MatterhornExpress dalstation. Boende i dubbelrum med frukost och middag. Skidförvaring finns på hotellet, det ingår även skidförvaring på mellanstationen Trockenersteg, på Rhodanias finns pjäxvärmare som ser till att pjäxorna är torra igen inför nästa skiddag.

[infobox-tslk]Resa:
Flyger gör vi med SAS till Zürich:
Transfer från flygplatsen sker med tåg. I priset ingår en Swiss Transfer Ticket som gäller för en tur och retur resa för vuxna från flygplats till Zermatt och tillbaka igen, varje vuxen får ta med sig upp till 3 barn utan extra kostnad.

Pris:
Pris exempel är beräknat på 4 övernattningar inklusive handdukar/lakan och slutstädning och 3 dagars liftkort, skidtest 3 dagar och tågtransfer(barn under 16 år reser utan kostnad på i sällskap med vuxen). Priset kan komma att uppdateras mot aktuell växelkurs om kursen förändras mer än 10 % upp eller ner mot dagens 8,8 SEK för 1 CHF när resan faktureras.

Vuxen: 9 690 kr/vuxen
9-16 år: 7 590 kr/barn(i sällskap av vuxen)

 

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]Försäkring:
Avbeställningsskydd arrangeras av resenären själv via hemförsäkring. Anmälan är bindande från och med den 15 september 2017. Därefter kommer de avbokningsavgifter som uppstår att faktureras deltagare som avbokar.

Det är viktigt att den som är betalningsansvarig anmäls som kontaktperson, gäller även om betalningsansvarig inte skall vara med på resan.

Anmälan steg för steg

  1. Konfido tar emot din anmälan
  2. Konfido skickar en bekräftelse på att din anmälan gått igenom
  3. Faktura för resan skickas ut efter 15 september
  4. Konfido skickar en utvärdering på resan

Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se

[/infobox-tslk]