Välkommen till …

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

[infobox-tslk]Skidåkning:
7 skiddagar, Zermatt erbjuder stora friåkningsytor och utmärkt förhållanden för träning i bana. På mellanstationen Trockenersteg, 2 939 möh, har TSLK abonnerat en restaurang där klubbens medlemmar kan byta om inför skidåkningen och återhämta sig mellan träningspassen. De stora friåkningsytorna och möjlighet att komma ner under 3 000 möh på lunch gör att lägret lämpar sig mycket bra även för yngre åkare. TSLK har förbokat banplats för GS träning från och med måndag till och med fredag.

Resa:
Var och en bokar flyg på: www.sas.se www.swiss.com www.lufthansa.com eller på www.easyjet.com Var noga med att kontrolera omboknings och avbokningsregler innan du bokar.

Klubben har ett avtal med SAS som ger klubbens medlemmar möjlighet att boka biljetter för idrottsklubbar, då ingår skidfrakt och förmånligare om och avbokningsregler. Var uppmärksam på att är du tidigt ute och bokar ungdomsbiljett är dessa ofta billigare än SAS idrottsbiljetter. För att boka via klubbens SAS-avtal använder du koden NTSKCR2 Boka sportbiljett via denna länk och för alla som har SAS Eurobonus finns möjlighet att boka ungdomsbiljetter till sina barn.

Transfer från flygplatsen sker med tåg eller buss. Tåg är oftast de billigaste alternativet eftersom barn upp till 16 år åker med utan kostnad tillsammans med en vuxen. Att åka buss från Zürich till Zermatt är extra dyrt eftersom bussen inte har tillgång till samma tunnlar som tåget. En Swiss Transfer Ticket för vuxen kostar idag 1 270 kr.

Pris:
Priset är beräknat på 7 övernattningar och 7 dagars liftkort, inkl träningsavgift, banplats och mellis för alla tränande barn och ungdomar. Priset kommer att uppdateras mot aktuell växelkurs när resan faktureras.

Ca pris / person Hotel Rhodania Lägenhet Lägenhet
7 nätter inkl helpension inkl lunch & middag utan måltider
Vuxen 9 700 kr 9 100 kr 6 800 kr
9-16 år 8 800 kr 8 200 kr 5 900 kr
6-8 år 7 100 kr 6 500 kr 4 200 kr

 

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]

Avbeställningsskydd arrangeras av resenären själv via hemförsäkring. Anmälan är bindande från och med den 15 september 2016. Därefter kommer de avbokningsavgifter som uppstår att faktureras deltagare som avbokar.

Deltagande i lägret förutsätter att medlemsavgift för säsongen 2016-2017 är betald.

Det är viktigt att den som är betalningsansvarig anmäls som kontaktperson, gäller även om betalningsansvarig inte skall vara med på lägret.

Anmälan steg för steg

  1. Konfido tar emot din anmälan
  2. Konfido skickar en bekräftelse på att din anmälan gått igenom
  3. Faktura för resan skickas ut efter 15 september
  4. Konfido skickar en utvärdering på resan

Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se

DSC07165

Tslk furgsattle
[/infobox-tslk]


ANMÄLAN