Följ med på årets cykel utmaning!

Granfondo Stelvio Santini 10 juni 2017

[infobox-cykla]

Vill du utmana dig själv och göra en resa utöver det vanliga? Då ska du hänga med oss till Italien och träna med före detta cykelproffset Andrea Ferrigato och tävla i Granfondo Stelvio Santini.
Anmäl dig nu till en av de tuffaste cykelutmaningarna du kan hitta.

Att cykla på de slingrande italienska vägarna är en upplevelse i sig. Att dessutom få kombinera det med att en dags träning med före detta cykelproffset Andrea Ferrigato (som bland mycket annat vunnit en etapp på Giro d Ítalia) och sedan toppa det med den minst sagt tuffa tävlingen Granfondo Stelvio Santini – gör det här till en resa utöver det vanliga.

Du bestämmer själv vilket av loppen du deltar i. Går du all in och kör det tuffaste loppet innebär det 151 km och 4 058 höjdmeter uppför men även det kortaste loppet bjuder på tuffa utmaningar med 60 km och 1 950 höjdmeter.

Den krokiga vägen över Stelviopasset invigdes redan 1825 och har sedan 1953, när Girot passerade första gången, blivit den mest berömda bergsetappen.Från Prato allo Stelvio, där klättringen börjar, slingrar sig vägen genom 48 hårnålskurvor, 27 fler än Alpe d’Huez. I Trafoi där serpentinsvängarna startar på allvar är lutningen konstant mellan 7 och 9 %.

Så vad säger du? Det är en av de tuffaste cykelutmaningarna du kan anmäla dig till – är du redo?

[/infobox-cykla]

[infobox-cykla]

Program och innehåll

Detta ingår:
Flygresa med SAS Arlanda- Milano, utresa den 8 juni hemresa den 11 juni.
Busstransfer från Milano till Bormio för dig och din cykel.
Boende, Del i dubbelrum inkl frukost och middag 3 nätter.

Anmälningsavgift till Granfondo Stelvio Santini.
Träning med vår ciceron Andrea Ferrigato och följebil
Cyklotekts, cykel och tränings coach, som tipsar om allt från kost och träning till utrustnings vård.

Pris 11 490 kr/person, begränsat antal platser, senaste anmälan 15 april.

Resan arrangeras i samarbete med Konfido som är teknisk arrangör och har lång erfarenhet av resor till italienska Alperna. En representant från Konfido kommer att finns på plats under resan för att säkerställa att alla detaljer runt om kring resan och tävlingen fungerar som utlovat.

Konfido har erlagt lagstadgad resegaranti hos kammarkollegiet.

[/infobox-cykla]

Anmälan