SKIERS ACCREDITED GLACIER MEETING STUBAI 2019

Glacier Meeting, Stubai, 8-10 November 2019

Vi kickar igång säsongen på bästa möjliga sätt. Bra snö, fina förhållanden och grymt väder. Vi bor i Neustift i Stubai dalgång och åker skidor på Stubai glaciär där högsta punkten är 3300 möh. Det går shuttles till och från hotellet ca 20 min. Vädret kan skifta snabbt. Är skidsystemet stängt ser vi till att hitta andra aktiviteter så som träning och vandring.

Upplägg/Aktiviteter: För dig som inte kör Ray är fokus uppstart. Vi kör Checkpoints med nischade områden där vi sätter ihop grupper utifrån nivå och intresse/önskemål. De är ca 2h och du hinner köra 2-3st under perioden. Vi delar in oss på eftermiddagen/kvällen inför nästa dag och anpassar oss efter väder och lust.

Mat: Vi äter lunch tillsammans på berget och även middag på hotellet för de som vill.

Boende: Vår bas är Hotel Gasteigerhof**** där vi äter frukost och middag.

Skidhyra: Behöver du hyra utrustning så finns bra skiduthyrning nära liften.

Utrustning: Ta med pist skidor och även kläder för övriga aktiviteter eller träning ifall liftsystemet skulle vara stängt pga dåligt väder. Det är ett populärt område för touring, om du vill ta med touring utrustning.

Sista anmälan: 8 Oktober. Min 5 pax.
Det finns två och tre dagars paket, inklusive transfer, boende, liftkort och Skiers aktiviteter. Önskar du annat antal dagar eller innehåll så kan du fylla i önskemål i din anmälan så kontaktar Konfido dig. Vill du att Konfido bokar dina flygbiljetter kontakta dem för alternativ.

Ansvarig Mentor: Nina Öqvist. Mobil+41 79 241 5483   nina.oqvist@skiersaccredited.com

Anmälan steg för steg

Önskar du dela rum med annan Skiers medlem, men vet inte vilka som kommer, då försöker vi hjälpa dig att hitta en rumskamrat och skicka ett förslag.

Konfido skickar slutfaktura strax innan resan till Stubai, bokningen är bindande efter den 15 sep 2019.(Andra regler gäller för de som Konfido bokat flygbiljetter till). Alla priser är beräknade till en kurs på 10,70 SEK för en Schweizerfranc. Priserna är preliminära och stora valutaförändringar innebär att priserna kommer att justeras. Enkelrummen blir snabbt fullbokade och bokas på förfrågan, när enkelrummen är fullbokade kommer de som vill få möjlighet att boka dubbelrum för eget bruk.

Konfido bokning steg för steg

  1. Konfido tar emot din anmälan
  2. Konfido skickar en bekräftelse på att din anmälan gått igenom
  3. Konfido skickar faktura på slutbetalning

Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se