Svalners Byråresa

31 mars - 3 april 2022

Hej alla,

Mayerhofens skidområde heter Penken och är ett av 4 skidområden som ingår i Zillertal Superski, till Penken går man på liften mitt i byn, det är en 3s bahn som är en blandning av kabinbana och ägglift, varje super ägg tar upp till 28 personer. Det går bra att åka upp till Penken även utan skidor, vid toppstationen finns ett flertal restauranger, after ski barer och en stor sportaffär. För de som vill åka skidor finns här allt från blåa pister till den svartaste svart, Harakiri, som är en av Alpernas brantaste pister.

Väl nere i Mayerhofen igen efter skidåkningen väntar en av Österrikes största after ski barer, Brück’n Stadl, här avlöser Österrikes populäraste DJ´s varandra. Pjäxdansen drar igång varje dag vid femtiden.

De som vill upptäcka annat än skidåkning rekommenderar vi en dag i Innsbruck, som har en fin gammal stadskärna med smala gränder där caféer och restauranger ligger tätt. Innsbruck är en av få städer som varit värd för två vinter olympiader så här finns så klart även olympiskt museum. Även om du inte åker skidor är det en fantastisk upplevelse att åka upp på Hintertux glaciären, fantastisk utsikt och en stor solterass med bra mat

Bor gör vi på Alpendomizil Neuhaus, ett hotell med anor från 1600-talet ligger bra till Mayerhofen, en promenad från 3s bahn som tar oss upp till skidområdet. Fin relaxavdelning med pool och bastu.

Välkommen till en fullspäckad helg med god mat, vintersport och party:

Nuvarande inreseregler för Österrike,  Länk till fullständig information. 

Under följande förutsättningar kan du resa in från Sverige till  Österrike
Vaccinationsbevis där den tredje vaccindosen, den så kallade boostern gjorts eller
Vaccinationsbevis med två doser vaccin PLUS ett giltigt negativt PCR-test (högst 72 timmar gammalt) eller
Tillfrisknandbevis, tillfrisknande under de senaste 180 dagarna. ett giltigt negativt PCR-test (högst 72 timmar gammalt) eller
Vaccinationsbevis med två doser vaccin PLUS ett officiellt intyg över tillfrisknande under de senaste 180 dagarna.

För att kunna förbereda resan och aktiviteterna i Mayerhofen ber vi dig fyll i nedan anmälningsformulär senast den 10 februari 2022. Efter den 10 februari kan du inte ändra ditt val av hemresa.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.