Svalners Byråresa

31 mars - 3 april 2022

Hej alla,

Mayerhofens skidområde heter Penken och är ett av 4 skidområden som ingår i Zillertal Superski, till Penken går man på liften mitt i byn, det är en 3s bahn som är en blandning av kabinbana och ägglift, varje super ägg tar upp till 28 personer. Det går bra att åka upp till Penken även utan skidor, vid toppstationen finns ett flertal restauranger, after ski barer och en stor sportaffär. För de som vill åka skidor finns här allt från blåa pister till den svartaste svart, Harakiri, som är en av Alpernas brantaste pister.

Väl nere i Mayerhofen igen efter skidåkningen väntar en av Österrikes största after ski barer, Brück’n Stadl, här avlöser Österrikes populäraste DJ´s varandra. Pjäxdansen drar igång varje dag vi femtiden.

De som vill upptäcka annat än skidåkning rekommenderar vi en dag i Innsbruck, som har en fin gammal stadskärna med smala gränder där caféer och restauranger ligger tätt. Innsbruck är en av få städer som varit värd för två vinter olympiader så här finns så klart även olympiskt museum. Även om du inte åker skidor är det en fantastisk upplevelse att åka upp på Hintertux glaciären, fantastisk utsikt och en stor solterass med bra mat

Bor gör vi på Alpendomizil Neuhaus, ett hotell med anor från 1600 talet ligger bra till Mayerhofen, en promenad från 3s bahn som tar oss upp till skidområdet. Fin relax avdelning med pool och bastu.

Välkommen till en fullspäckad helg med god mat, vintersport och party:

Nuvarande inreseregler för Österrike, gäller från 15 december 2021. 
För att resa in i Österrike i mars 2022 gäller att du har en 2-dos-vaccinering gjord högst 270 dagar före inresan, om du tog andra sprutan tidigare än 31 augusti 2022 måste du komplettera med en tredje senast den 5 mars 2022. vi följer utvecklingen och uppdaterar löpande vid större förändringar

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.