Ta tåget på skidsemester!

Ta tåget direkt från Geneve eller Zürich flygplatser till alla skidorter i Schweiz, där rälsen tar slut väntar en postbuss. Schweiz har troligen Europas bästa och punktligaste tågnät och till de har det kopplat ett postbusssystem som gör att i stort sett hela landet går att nå med tåg och postbuss.

Att åka tåg direkt från och till flygplatsen till och från skidorten gör att både starten och avslutningen på din skidsemester blir behaglig utan oro för att hamna i bilköer eller tidsnöd.

Med Swiss Transfer Ticket tar du dig tur och retur från valfri flygplats till valfritt resmål i Schweiz. Barn upp till 16 år åker utan kostnad i förälders sällskap. Pris 1 270 kr/person i 2 klass och 2 050kr/person i 1 klass.

Vill du ha hjälp med transport av bagage till din destination, hjälper vi dig att boka bagagetransport.

Vill du besöka fler resmål under din semester kan det löna sig att köpa Swiss Pass eller Swiss Flexi Pass.
Med ett Swiss Pass åker du obegränsat antal resor med tåg, buss och båt i hela Schweiz. Swiss Pass gäller för 4, 8, 15, 22 dagar i rad. Väljer du Swiss Flexi Pass bestämmer du själv vilka dagar du vill utnyttja ditt Swiss Flexi Pass. Swiss Flexi Pass finns för 3, 4, 5 eller 6 dagar, du bestämmer själv vilka dagar som blir resdagar under de 30 dagar som kortet är giltigt.