Välkommen till Täby SLK Family Camp Upplands Motor

Ett av skid-Sveriges största klubbläger genomförs för 13 året i rad i Ramundberget, TSLK´s ”hemmabacke”. I år är vi 340 TSLK medlemmar anmälda till årets familjeläger. Vi hoppas på en fantastisk helg, där alla barn och ungdomar får bästa möjliga träning och föräldrar får en trevligt vistelse.

För att skapa förutsättningar för våra barns utveckling och trivsel på lägret så förutsätts att vi föräldrar tar ansvar och hjälper till. För att få bra flyt under träningar och måltider så krävs er närvaro enligt scheman för käppföräldrar och måltidsvärdar. Vänligen respektera detta. Behöver ni byta tid hantera direkt inom gruppen, t.ex. genom att fråga i resp Facebookgrupp. Vill du byta bort ditt pass är det ditt eget ansvar att hitta en ersättare som är på plats angiven tid.

Längre ner finns viktiga dokument att ta del av inför resan. Dokumenten med käppförälderschema och scheman för måltidsvärdar är ännu inte klara och kommer att läggas ut nedan när det är klara. Spara gärna denna länk för enkel access till dokumenten. Respektive lagledare eller tränare kan i tillägg komma med specifik information eller sen justering via respektive facebookgrupp, t.ex. vilken disciplin SL eller GS. Är ni inte medlemmar sök på TSLK U8 föräldragrupp, TSLK U10, osv i FB och bli medlem

Det praktiska
All incheckning sker i receptionen i Fjällgården. Om ni anländer efter att receptionen stängt hittar ni kuvertet med nycklar tillsammans med anvisningar var ni bor i den gröna brevlådan vid entrén.

Lakan och handdukar ingår för alla även det som bor i lägenheter.

Vid utcheckning, lämna in nycklar, liftkort och betala barnota.

Boende
Var du skall bo ser du på fakturan från Ramundberget. Har du ytterligare frågor om ditt boende kontakta Konfido angående din bokning. Rummen på Fjällgården blir snabbt fullbokade och beläggs efter klockslag och datum när bokningen gjordes. Ramundbergets personal jobbar efter det regler som Täby SLK och Ramundberget har avtalat när det fördelar boendet.

Buss
Se bifogad information nedan.

Bil
God förbokad middag halvvägs till Ramundberget. Järvsö Bike Hotel serverar middag till TSLK bussresenärer ca 19.00. Innan 19.00 och efter 19.30 går det att boka bord och äta en god och snabb middag.
På torsdag serveras köttfärslimpa med gräddsås, mos och lingon och på söndag serveras spagetti köttfärssås.
Pris vuxen 99 kr och barn under 13 år 75 kr.
Ring 072-2446150 en dag i förväg senast kl 15 och boka bord.

Liftkort
Har du beställt 3 dagars liftkort får du dessa i samband med incheckningen. Var det som ännu inte hämtat ut sina säsongskort gör det, hittar information om det här från måndag kväll.

Bad
Besök i poolen på Fjällengården görs i förälders sällskap, gäller alla barn under 18 år.

Träning
Samling varje morgon enligt program. Vid tillfällen för parallellslalom får föräldrar tävla mot sitt barn.

Liften öppen
08:15-15:00, något senare fredag när det körs parallell
När liften är stängd är det inte tillåtet att vistas i backen.

Skidskola
Ramundberget erbjuder skidskola för med följande syskon
170kr per barn
Fre och lördag 9.30-11:30,
Bokningar görs till bokningen@ramundberget.se senast onsdag kl 17.00

Lunchkuponger
Inga lunchkuponger i år=)

Frukost
Frukost från 6:45 till 09.30. De som bor på Fjällgården äter frukost på Fjällgården i Mor Britas. De som bor i lägenhet äter frukost på Grytan.

Lunch
U8, medföljande syskon under 7 år och föräldrar äter lunch på Mor Britas, först alla barn med start 11.15 sedan alla föräldrar. Samtliga barn och föräldrar skall ha tagit mat på Mor Britas innan kl 12.30.

Övriga grupper och tränare äter på Grytan enligt programet som du finner längre ner på denna sida.

Mellis
Mellis serveras för alla barn/ungdomar i Grytan. Vuxna som vill äta mellis betalar för det på plats, det ingår inte för vuxna. Söndag serveras mellis efter träningen mellan 13:45 och 15:00 i Grytan, under söndagens mellis finns inga måltidsföräldrar på plats så föräldrar ansvarar för att deras barn plockar undan efter sig.

Middag, Barn & Ungdomar
Serveras i Fjällgården i Mor Britas restaurang. Se program för tider. Alla sitter med sina träningskompisar. Icke tränande barn äter med tränande barn i samma ålder. Vänligen inga mobiler under måltiderna. Med följande syskon under 7 år välkomnas till Mor Britas från 17:15.

Middag, Vuxna
Alla vuxna äter 18:30 på Grytan fredag och lördag.
Fredag sitter föräldrar gruppvis vid sitt yngsta barns träningsgrupp. Borden är markerade med gruppnamn
Lördag är det bordsplacering, sitt på en plats markerad med ditt yngsta barns träningsgrupp.

Utlottning lotteriet lördag
På lördagen direkt efter träningen genomför vi den årliga utlottningen av ett antal mycket fina priser skänkta av våra sponsorer och samarbetspartners. Försäljning av lotter kommer att ske löpande bland annat fredagskväll. Medverkan vid utlottningen är såklart frivillig men man behöver vara på plats och hämta sin vinst, annars dras en ny vinnare.

Snow Queens
Ni vet väl om att det finns en grupp för alla mammor i klubben! Alla mammor oavsett nivå erbjuds träning på lördag. Gå in på TSLK Snow Queens facebookgrupp för mer information.

Att vara på läger med TSLK:
Hur hjälps vi åt för att stärka klubbens rykte, vad gör en käppförälder, vilken tid skall en måltidsförälder vara på plats, hur är jag en bra kompis på måltider och träning. Viktigt att alla läst detta innan lägret, gå igenom det med hela familjen innan ni åker.

Reportage från ett tidigare Familjeläger:
Är det ditt första Familjeläger? Läs det här så får du veta mer om vad som väntar er

Program bussresa:
Har du bokat buss till Ramundberget med Almgrensbuss, då hittar du information och tider här. Faktura för bussresan kommer från klubbens kassör efter lägret. Uppdaterad 7 dec

Program och måltidsschema:
Träningsprogram och måltidsschema, vid måltider gör vi allt för att undvika köer, men de kommer att bli så att du ibland får vänta på din tur, håll humöret uppe och se till att kompisarna har det bra. Uppdaterad 9 dec

Vi åker buss:
Uppdaterad lista över de medlemmar som åker med Almgrensbuss till Ramundberget.

Uppdaterad 9 dec

Måltidsvärd:
Här ligger ännu inte något dokument, här vi lägger vi upp schemat för måltidsvärdar när det är klart

Karta:
Karta över Ramundberget

Käppförälder:

Här ligger ännu inte något dokument, här vi lägger vi upp käppförälderschemat när det är klart

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.