Välkommen till Täby SLK populära Familjeläger i Tänndalen 15-18 december 2022.

För andra året arrangerar vi vårt Familjeläger i Tänndalen. Första skiddag den 16 december. Tänndalen har mycket bra förutsättningar att redan tidigt på säsongen erbjuda bra tränings förhållande. Lägret är utmärkt för hela familjen och ett mycket bra tillfälle för både barn och vuxna att träffa nya kompisar. Barn och vuxna äter middag med sina jämnåriga. Namnet kan ge intryck av att det blir mycket tid för familjen, det är vilseledande räkna med att umgås med jämnåriga och att stötta i era barns grupp vid måltider och träning. Era barn har som sig bör fullt schema med fokus på att utvecklas som skidåkare.

Klubben arrangera träning för åkare från U8 och upp till juniorer.

Skidåkning:
Träningen startar fredag den 16/12 och pågår till och med söndag den 18/12, hur många backar klubben har till sitt förfogande bestäms som alltid av snötillgången. Vilka discipliner de olika grupperna skall träna informerar tränarna om veckan innan lägret.

Boende:
Vi bor i första hand i 6 bädds lägenheter på Ski Lodge, lakan och handdukar ingår ej
När Ski Lodge är fullbokat finns lägenheter i Iskuben som ligger strax ovan för Ski Lodge vid backen. När du anmält dig till lägret via formulär nedan får du bokningskod till boendet. Är ni två personer och vill dela lägenhet men har ingen att dela med, gör en anmälan till TSLK via formuläret nedan och skriv i önskemål att du vill dela lägenhet. Så kontaktar Tänndalens bokning dig för att boka del i lägenhet.

Måltider:
Alla måltider serveras på restaurang i Ski Lodge, i måltidspaketet ingår:
Frukost och lunch fre, lör och sön. Middag fre och lör. Mellis för tränande barn fre, lör och sön.

Det går att i mån av plats boka enstaka luncher, frukost och middag serveras endast till de som bokat måltidspaket för hela lägret. Det går att ta med lunch och middag till lägenheten och äta där i stället för tillsammans med TSLK.

Resa:
Traditions enligt arrangeras buss från Täby till Tänndalen i samarbete med Almgrensbuss. Almgrensbuss har lång erfarenhet av bussresor till Svenska fjällen och har kört TSLK bussen de 7 senaste säsongerna. Avresa torsdag 15.00 från infarts parkeringen vid Galoppfältet. Avresa från Tänndalen söndag kl 14.30. Ca 45 minuter stopp längs vägen för middag, ingår ej (med reservation för justeringar och att minst 40 personer väljer att åka buss)
Pris 900 kr/person, faktureras av klubben i efterskott. Avbokning efter den 1 december debiteras fullt pris.

Sista anmälan:
Sista anmälan är 15 oktober för att garanteras plats på lägret.

Pris exempel:
Lägenheten betalas per natt, fast pris oberoende av antal som bor i lägenheten. Nedan exempel är för 4 personer i en 6 bädds lägenhet med två sovrum och måltidspaket, med start frukost lördag morgon och avslutas lunch tisdag. (för tränande barn ingår även mellis)

Pris / person
Vuxen 1 900 kr
12-17 år 2 050 kr
4-12 år 1 780 kr

Skipass för Tänndalen på familjelägret, 3 dagar:

Pris
Från 8 år och uppåt 1 050 kr
0-7 år Gratis

Anläggning pass Tänndalen / Fjällpass:
TSLK´s medlemmar kan boka Anläggningspass i Tänndalen till reducerat pris.  Boka säsongspass senast 30september. Alla medlemmar erbjuds att beställa Fjällpass som gäller i Ramundberget, Funäsdalen, Hamra och Tänndalen, senast den 30 september.

Pris/ person Tänndalen Fjällpass
Vuxen 2 095 kr 4 150 kr, estimerat pris
8-17 år 2 095 kr 2 895 kr, estimerat pris
0-7 år Gratis Gratis

Resevillkor
Avbeställningsskydd kan köpas i samband med bokning av boende på Tänndalens hemsida
Deltagande i lägret förutsätter att medlemsavgift för säsongen 2022-2023 är betald.

Avbokning av bussresa efter den 15 november debiteras fullt pris

Anmälan steg för steg

  1. Ta fram kredit/betala kort samt liftkort av märket axess
  2. Gör din anmälan till lägret nedan
  3. Öppna bekräftelsen du får mail när du anmält dig till lägret Klicka på länken till boende i Tänndalen, skriv in datum för lägret 25 nov-29 nov.
  4. Skriv in kampanjkoden som står i bekräftelsen och klicka på pilen vid kampanjkoden.
  5. Välj boende, avresestädning ingår på allt boende på TSLK:S klubbläger.
  6. Välj i nästa steg om du vill köpa till avbeställningsskydd, linneset – sänglinne/handdukar, måltider och skipass. Du kan välja att komplettera med dessa tillval senare genom att logga in på din bokning och boka på tillval.
  7. Betala, när din betalning gått igenom får du en bokningsbekräftelse på ditt boende i Tänndalen.

Kontakt bokningen Tänndalen
Tel. 0684-15500
E-mail helene.s@tanndalen.com
Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se

DSC07165