Välkommen till Täby SLK populära Familjeläger i Ramundberget 10-13 december 2020.

Tillföljd av covid-19 restriktioner kan Ramundberget ta emot max 300 ätande gäster på familjelägret. Just nu är lägret fulltecknat, ställ dig på väntelista genom att fylla i anmälan nedan.

För tretonde året arrangerar vi vårt Familjeläger i välkända Ramundberget, i år i samarbete med Upplandsmotor. Första skiddag den 11 december. Ramundberget har mycket bra förutsättningar att redan tidigt på säsongen erbjuda bra tränings förhållande. Fjällgården har gott om gemensamma utrymmen som gör att det finns gott om plats för social samvaro. Lägret är utmärkt för hela familjen och ett mycket bra tillfälle för både barn och vuxna att träffa nya kompisar. Barn och vuxna äter middag med sina jämnåriga. Namnet kan ge intryck av att det blir mycket tid för familjen, det är vilseledande räkna med att umgås med jämnåriga, era barn har som sig bör fullt schema med fokus på att utvecklas som skidåkare.

Klubben arrangera träning för åkare från U8 och upp till juniorer. Finns det intresse från Freeridegruppens medlemmar ser vi givetvis till att även de får träning.

Familjelägret är just nu fulltecknat, ställ dig på väntelista genom att fylla i anmälan nedan

Skidåkning:
Träningen startar den 11/12 och pågår till och med den 13/12, hur många backar klubben har till sitt förfogande bestäms som alltid av snötillgången. Vilka discipliner de olika grupperna skall träna informerar tränarna om veckan innan lägret. För de som vill ha ytterligare träning innan jul erbjuder klubben ett förlängt familjeläger för U12-U16 i Funäsdalen.

Boende:
Vi bor i hotellrum för 4 personer på Fjällgården eller i lägenheter i anslutning till Fjällgården, lägenheterna är för 6-12 personer. De som inte får plats i Fjällgården skall räkna med att dela med en annan familj, lämna gärna önskemål på vem ni vill dela med redan i anmälan. Rummen på Fjällgården fördelas efter boknings datum och tid, alla bokningar registreras i realtid på sekund nivå. Alla deltagare har helpension och lakan & handdukar ingår. Täby SLK har reserverat hela hotellet. På hotellet finns även inomhuspool med relaxavdelning. I huvudbyggnaden finns ett fåtal rum för fler än fyra personer, familjer med över 4 personer skall räkna med att de får bo i lägenhet. Bokningen öppnar midsommarafton 2019. På fjolårets Familjeläger blev Fjällgården fullbokad kort tid efter Midsommarafton.

Måltider:
Alla måltider serveras på restaurang Grytan och i Fjällgården. För vuxna ingår frukost, lunch och middag och för barn även ett mellis, vuxna köper sitt mellis. Måltidsschema skickas ut några dagar innan lägret. Viktigt att uppge allergier redan i bokningen så kan vi förvarna restaurangerna i Ramundberget.

Resa:
För de som vill ha kul med nya och gamla kompisar hela vägen från Täby till Ramundberget arrangerar vi i samarbete med Almgrensbuss en TSLKbuss för upp till 50 personer. Almgrensbuss har lång erfarenhet av bussresor till Svenska fjällen och har kört TSLKbussen de 7 senaste säsongerna. Avresa torsdag 15.00 från infartsparkeringen vid Galoppfältet. Avresa från Ramundberget söndag kl 14.30. Ca 45 minuter stopp längs vägen för middag (med reservation för justeringar och att minst 40 personer väljer att åka buss) Pris 750 kr/person

Pris:
Pris för boende och måltider 10-13 december, första måltid frukost den 11 december, vill du och din familj äta middag på Fjällgården den 10 december kontakta receptionen i god tid förväg så att de kan förbereda rätt antal portioner:

Sista anmälan:
15 november är sista anmälan för att garanteras plats på familjelägret.

Boende och måltider faktureras från Ramundberget för betalning under oktober.

Pris / person
Vuxen 2 600 kr
8-15 år 1 300 kr
0-7 år 300 kr

Liftkort för Ramundberget på familjelägret:

Pris
Från 8 år och uppåt 750 kr
0-7 år Gratis

Säsongskort Ramundberget / Fjällpass:
TSLK´s medlemmar kan köpa säsongskort i Ramundberget till reducerat pris, för att kunna tillgodoräkna dig klubbens specialpris måste du delta i Familjelägret och beställa ditt säsongskort senast 30 september. Alla medlemmar erbjuds att beställa Fjällpass som gäller i Ramundberget, Funäsdalen, Hamra och Tänndalen, senast den 30 september.

Länk till säsongskorts beställning

Pris/ person Ramundberget Fjällpass
Vuxen 2 500 kr 3 695 kr, estimerat pris
8-15 år 1 200 kr 2 565 kr, estimerat pris
0-7 år Gratis Gratis

Resevillkor
Avbeställningsskydd arrangeras av resenären själv via hemförsäkring. Anmälan är bindande, avbokning efter den 15 nov 2020 innebär en avbokningsavgift på 1 000 kr/familj + 750 kr/person för de som avbokar bussresa.
Deltagande i lägret förutsätter att medlemsavgift för säsongen 2020-2021 är betald.

Det är viktigt att den som är betalningsansvarig anmäls som kontaktperson

Anmälan steg för steg

  1. Konfido tar emot din anmälan
  2. Konfido skickar en bekräftelse på att din anmälan gått igenom
  3. Bekräftelse och faktura från Ramundberget med start den 15 september
  4. Observera bekräftelse och faktura från Ramundberget är samma dokument
  5. Konfido skickar en utvärdering på resan

Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se

DSC07165