Välkommen till Täby SLK populära Familjeläger i Tänndalen 9-12 december 2021.

För första året arrangerar vi vårt Familjeläger i sportiga Tänndalen. Första skiddag den 10 december. Tänndalen har rykte om sig att vara först med att starta snökanonerna och satsar på att redan tidigt på säsongen erbjuda bra träningsförhållande. Lägret är utmärkt för hela familjen och ett mycket bra tillfälle för både barn och vuxna att träffa nya kompisar. Barn och vuxna äter middag med sina jämnåriga. Namnet kan ge intryck av att det blir mycket tid för familjen, det är vilseledande räkna med att umgås med jämnåriga, era barn har som sig bör fullt schema med fokus på att utvecklas som skidåkare.

Klubben arrangera träning för åkare från U8 och upp till juniorer.

Skidåkning:
Träningen startar den 10/12 och pågår till och med den 12/12, hur många backar klubben har till sitt förfogande bestäms som alltid av snötillgången. Vilka discipliner de olika grupperna skall träna informerar tränarna om veckan innan lägret. För de som vill ha ytterligare träning innan jul erbjuder klubben ett förlängt familjeläger.

Boende:
Vi bor i lägenheter för 4-6 personer i Tänndalen Ski Lodge eller i lägenheter i anslutning till Ski Lodgen. Lägenheterna på Ski Lodge fördelas efter boknings datum och tid, alla bokningar registreras i realtid på sekundnivå. Vi rekommenderar alla deltagare att boka helpension. Lakan och handdukar ingår ej, finns som extra tillval.  Täby SLK har reserverat hela Ski Lodgen till den 31 augusti, bokningar efter den 31 augusti tas emot i mån av plats när Ski Lodgen är full erbjuds annat boende. Bokningen öppnar midsommarafton 2021.

Måltider:
Alla måltider serveras på restaurang på Ski Lodgen. För vuxna ingår frukost, lunch och middag och för barn även ett mellis, vuxna köper sitt mellis. Måltidsschema skickas ut några dagar innan lägret. Viktigt att uppge allergier redan i bokningen så kan vi förvarna restaurangen.

Resa:
För de som vill ha kul med nya och gamla kompisar hela vägen från Täby till Tänndalen arrangerar vi i samarbete med Almgrensbuss en TSLK-buss för upp till 50 personer. Almgrensbuss har lång erfarenhet av bussresor till Svenska fjällen och har kört TSLKbussen de 7 senaste säsongerna. Avresa torsdag 15.00 från infartsparkeringen vid Galoppfältet. Avresa från Tänndalen söndag kl 14.30. Ca 45 minuter stopp längs vägen för middag (med reservation för justeringar och att minst 40 personer väljer att åka buss) Pris 750 kr/person

Pris:
Pris för boende och måltider 10-12 december, första måltid frukost den 10 december sista måltid a´är lunch alternativt mellis söndag. Vill du och din familj äta middag på Ski Lodge den 9 december kontakta receptionen i god tid förväg så att de kan förbereda rätt antal portioner, betalas på plats.

Sista anmälan:
15 november är sista anmälan för att garanteras plats på familjelägret.

Boende och måltider bekräftas och faktureras från Tänndalen via Klarna den 1 oktober, du väljer själv om du vill betala med kort eller via Klarna-faktura. Priserna nedan räknade på att det är 2 vuxna och 2 barn under 13 år som bor i en lägenhet

Ca pris / person
Vuxen 2 085 kr
4-12,99 år 1 785 kr
0-3,99 år 0 kr

Liftkort för Tänndalen på familjelägret:

Pris
Från 7 år och uppåt 990 kr
0-6,99 år Gratis

Säsongskort Tänndalen / Fjällpass:
TSLK:s medlemmar kan köpa säsongskort i Tänndalen till reducerat pris, för att kunna tillgodoräkna dig klubbens specialpris måste du delta i Familjelägret och beställa ditt säsongskort senast 25 september. Alla medlemmar erbjuds att beställa Fjällpass som gäller i Tänndalen, Ramundberget, Funäsdalsberget, Kappruet och Tännäs, bokas senast den 25 september.

Länk till säsongskorts beställning

Pris/ person Tänndalen Fjällpass, ca pris uppdaterade priser kommer i augusti
Från 18 år 1 995 kr 3 695 kr, estimerat pris
7-17,99 år 1 995 kr 2 565 kr, estimerat pris
0-6,99 år Gratis Gratis

Resevillkor
Avbeställningsförsäkring kan bokas via Tänndalen för 395 kr/lägenhet, tillkommer avgift om 500 kr/lägenhet i adminstrations kostnad vid återbetalning. Fri avbokning med avbeställningsförsäkring upp till 7 dagar innan ankomst, närmare ankomst fri avbokning enligt ovan mot uppvisande av läkarintyg.

Anmälan är bindande, avbokning efter den 25 sep 2021 innebär en avbokningsavgift enligt ovan.
Deltagande i lägret förutsätter att medlemsavgift för säsongen 2021-2022 är betald.

Det är viktigt att den som är betalningsansvarig anmäls som kontaktperson

Anmälan steg för steg

  1. Konfido tar emot din anmälan
  2. Konfido skickar en bekräftelse på att din anmälan gått igenom
  3. Bekräftelse och faktura från från Tänndalen 1 oktoberg
  4. Observera bekräftelse och faktura från Tänndalen är samma dokument
  5. Konfido skickar en utvärdering på resan

Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se

DSC07165