Ramundberget och Funäsdalen har mycket bra förutsättningar att redan tidigt på säsongen erbjuda bra tränings förhållande. På Ungdomslägret är fokus på träning och att vänja barn och ungdomar att bli mer självständiga och ta hand om sin utrustning på egen hand.
Klubben arrangera träning för åkare från U8 och upp till juniorer. Från U12 räknar vi med att barnen klarar av att hantera sin egen utrustning med stöd från ett fåtal vuxna. I de yngre grupperna krävs fler stöttande föräldrar.

Skidåkning:
Träningen startar den 27/11 och pågår till och med den 30/11, hur många backar klubben har till sitt förfogande bestäms som alltid av snötillgången. Vilka discipliner de olika grupperna skall träna informerar tränarna om veckan innan lägret. U14/U16 kommer att delvis träna i Funäsdalen om snöförhållanden är bra där.

Boende:
Vi bor i första hand i 4 bäddsrum på Fjällgården, lakan och handdukar ingår ej
Rummen skall fyllas upp vilket innebär att alla skall räkna med att dela boende med andra medlemmar.

Måltider:
Alla måltider serveras på restaurang. För vuxna ingår frukost, lunch och middag och för barn även ett mellis. Blir det träning i Funäsdalen får barnen som bor i Ramundberget med sig lunchpaket.

Resa:
Traditions enligt arrangeras buss från Täby till Ramundberget/Funsädalen i samarbete med Almgrensbuss. Almgrensbuss har lång erfarenhet av bussresor till Svenska fjällen och har kört TSLK bussen de 6 senaste säsongerna. Avresa torsdag 15.00 från infarts parkeringen vid Galoppfältet. Avresa från måndag kl 14.30. Ca 45 minuter stopp längs vägen för middag, ingår ej (med reservation för justeringar och att minst 40 personer väljer att åka buss)

Sista anmälan:
Sista anmälan är 15 oktober för att garanteras plats på lägret.

Pris:
Pris för bussresa, boende och måltider 26 till 31 november, första måltid frukost den 27 november:
Boende och måltider faktureras från Ramundberget för betalning i oktober. Den subventionerade bussresan faktureras separat från klubben 450 kr/person

Pris / person
Vuxen 3 025 kr
8-15 år 2 425 kr
3-7 år 1 945 kr

Liftkort i Ramundberget för ungdomslägret:

Pris
Från 8 år och uppåt 1 000 kr
0-8 år Gratis

Säsongskort Ramundberget / Fjällpass:
TSLK´s medlemmar kan köpa säsongskort i Ramundberget till reducerat pris, för att kunna tillgodo räkna dig klubbens special pris måste du delta i Familjelägret och beställa ditt säsongskort senast 30 september. Alla medlemmar erbjuds att beställa Fjällpass som gäller i Ramundberget, Funäsdalen, Hamra och Tänndalen, senast den 30 september. Priset på Fjällpasset kan komma att justeras, samma pris på samtliga anläggningar som ingår.

Länk till säsongskorts beställning

Pris/ personRamundbergetFjällpass

Vuxen 2 500 kr 3 695 kr
8-15år 1 200 kr 2 565 kr
0-7år Gratis Gratis

Resevillkor
Avbeställningsskydd arrangeras av resenären själv via hemförsäkring. Anmälan är bindande, avbokning efter den 1 nov 2020 innebär en avbokningsavgift på 500 kr/person + 400 kr/person för de som avbokar bussresa.
Deltagande i lägret förutsätter att medlemsavgift för säsongen 2020-2021 är betald.

Det är viktigt att den som är betalningsansvarig anmäls som kontaktperson(skall vara över 18 år) även om personen ej skall delta i på lägret.

Anmälan steg för steg

  1. Konfido tar emot din anmälan
  2. Konfido skickar en bekräftelse på att din anmälan gått igenom
  3. Bekräftelse och faktura från Ramundberget med start den 15 september
  4. Observera bekräftelse och faktura från Ramundberget är samma dokument
  5. Konfido skickar en utvärdering på resan

Kontakt Konfido
Mobil +46 709 89 24 25
E-mail mats@konfido.se

DSC07165