Välkommen till Täby SLK ungdomsläger

Nya middagstider lördag i Restaurang Grytan,
U12 kl 18.30
U14 kl 18.45
U16 kl 19.00
Föräldrar efter 19.15
TSLK har reserverade sittplatser en trappa upp

Vi flyttar middag lördag för att undvika att krocka med Täby IS. Täby IS har tidigare lagt sin middag

Frukost och lunch lördag och söndag delar vi restaurang Grytan med Täby IS det kommer att bli trångt, men vi har svårt att justera tiderna för lunch eftersom det påverkas av slott tider av olika slag.

Snart är det dags för ungdomsläger!. Som en av få anläggningar i Sverige har Ramundberget bra underlag. Vi är ca 60 åkare som följer med och skall träna, träning från den lördag morgon den 1 december till tisdag eftermiddag den 4 december. Som alla vet fick vi skjuta årets läger en vecka pga av snöbrist. Ramundbergets personal har gjort allt för att det skall bli så bra som möjligt för oss trots att de inte planerat för att vi skulle komma denna helg.

Resa till Ramundberget, har du bokat buss kan du ladda ner information om bussresan nedan

Alla bor samlat i backen ovanför nya restaurang Grytan, fd Rudolf.Som alltid på ungdomslägret bor tränande barn i största möjliga mån med sina träningskompisar, medföljande föräldrar bor med sina yngsta barn. Det är bra att tänka på när ni backar att alla inom familjen inte bor tillsammans.

Boende fördelningen hittar du här nedanför. Det går inte att byta rum/lägenhet med varandra utan boendefördelningen gäller. Blå markerade personer åker buss, delar du stuga med någon som är blå markerad, möt dem vid bussen och hjälp dem med bagaget upp till er lägenhet. Grönmarkerade personer är stugvärd, ansvar för att hämta ut nyckeln i receptionen på Fjällgården och hjälper till och samordnar transport av bagage för bussåkande stugkompisar. Utcheckning på tisdag efter skidåkningen.Boende i lägenheter, ta med lakan och handduk. När toapappret är slut bekostar de som bor i stugan själv påfyllnad av toapapper.
I boendet ingår slutstäd, diskmaskinen skall vara urplockad och det ska vara snyggt och prydligt på rummen/lägenheterna när ni lämnar.
Ni ska också tömma sopor och lämna dem på anvisad plats. (Endast återvinning i återvinningsstationerna, hushållssopor i anvisad container.)

För detaljerat måltidsschema klicka på dokumentet nedan. Fram till söndag mellis äter alla på Grytan, från söndag middag till avresa äter alla på Mor Britas i Fjällgården.
För lunch och middag krävs matkupong, i år är det viktigt att alla håller koll på sina matkuponger eftersom vi delar restaurang med andra som inte har förbetalt maten.

Matkupongerna delas ut i receptionen på Fjällgården fredag 19-21 och lördag på restaurang Grytan 07:30-08:00 av Mats på Konfido

Liftkort: Lördag kommer Täby SLK kunna åka utan liftkort

Fjällpass(Funäsdalen, Hamra och Ramundberget), ni som skall hämta ut Fjällpass kan göra det från och med nu, liftkort kan ni hämta i receptionen fredag fram till 22.00 eller under lördagen.

Anläggningspass(Ramundberget)kan ni hämta först lördag efter lunch i receptionen på Fjällgården.

4 dagars lägerliftkort får ni av Mats/Konfido tillsammans med era matkuponger

[infobox-tslk]Så funkar det på TSLK läger:

Hur hjälps vi åt för att stärka klubbens rykte, vad gör en käppförälder, vilken tid skall en måltidsförälder vara på plats, hur är jag en bra kompis på måltider och träning. Viktigt att alla läst detta innan lägret, gå igenom det med hela familjen innan ni åker.

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]Käppförälderschema schema:

Vad skall jag som förälder göra på lägret för att barnen skall få bästa möjliga tränings förutsättningar.

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]Måltidsförälderschema:

Viktigt att måltiderna flyter på och att alla känner att det är med i gruppen, måltisföräldrarna har en viktigt uppgift att se till att alla trivs och fyller på batterierna.

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]Måltidsschema:

Måltidsschemat är anpassat efter tränande barn och ungdomar, föräldrar har alltid låg prioritet, vi gör allt för att undvika köer kommer det att bli så att du ibland får vänta på din tur, håll humöret uppe och se till att kompisarna har det bra. För att nå Restaurang Grytan från ovansidan, när du kommer från lägenheten, välj den vänstra ingången, den är öppen även till frukost.

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]Vi åker buss:

Uppdaterad lista över de medlemmar som åker med Almgrensbuss till Ramundberget

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]Boendefördelning:

Vem bor med vem, på Ungdomslägret bor alla tränande barn och ungdomar i sina träningsgrupper tillsammans med en eller flera vuxna, Medföljande föräldrar bor med sitt yngsta barn. Boendefördelningen är nu gjord och det går inte att byta boende under lägret.

Nycklar till lägenheten hämtar du i receptionen, är receptionen stängd ligger nyckeln i brevlådan utanför huvud entren till Fjällgården

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]Program bussresa:

Har du bokat buss till Ramundberget med Almgrensbuss, då hittar du information och tider här. Faktura för bussresan kommer från klubbens kassör efter lägret.

[/infobox-tslk]

[infobox-tslk]Karta till boendet:

Var ligger din lägenhet? Här hittar du karta till boendet under ungdomslägret. Finns avlastningsplats mellan Fjällspiran och Fjällklockan, sväng vänster innan Solbrännet /Topsport och efter den lilla backen håller du höger genom en tunnel för att komma upp till avlastningsplatsen, stoppförbud i backen efter tunneln.

[/infobox-tslk]