Gruppresor som aktiverar

Kärt barn har många namn. Konferensresor, incentive resor, kickoff eller bara resa med aktivitet. Oavsett namn så har vi stor erfarenhet av skräddarsydda för företag och grupper resor till exempelvis Österrike, Schweiz och Italien. Vi erbjuder gruppresor, weekendresor eller veckoresor. Resmål och önskemål av aktiviteter är något vi sätter upp tillsammans. Antingen har du önskemål eller så har vi mängder med tips. För vi har varit ju varit där.

Sätt snurr på konferensresan

Mountain bike och landsvägscyklar (med eller utan el) är önskemål som blir allt vanligare oavsett om det är lodrätt i Alperna eller vågrätt i Grekland. Vi hjälper er välja resmål och utrustning beroende på om ni väljer att ta med egna cyklar eller har behov av att hyra på plats.
Vårt cykelintresse är livslångt. Det har gett oss erfarenheter och upplevelser som vi vill dela med er. Vi ger tips på resmål som passar hela företaget, familjen, föreningen, eller kompis gänget. Vi gillar att cykla i tex Livigno, Finale Ligure, Skottland och Kreta. På hemmaplan är Järvsö favoriten. Att cykla är en härlig mix av att röra på sig, naturupplevelser och många möjligheter till fika, vinprovning, bad… och obegränsade möjligheter till samtal och möten.

Skidor på alla sätt – För alla

Vi tycker att möten i bergen är perfekta. Med fantastiska vyer och frisk luft ges så många tillfällen till bra samtal i stort och smått. Äggliften kan ses som grupprum med ny agenda och gruppsammansättning varje gång. Likaså lunchen, afterskin, transfern och kanske även resan dit eller hem. Att alla får åka på sin nivå ser vi som en självklarhet och därför delar vi in gruppen efter åk kunskap och adrenalin nivå.

Optimala träningsförhållanden

Vi har också fått förtroendet från många skidklubbar och skidgymnasier att arrangera deras träningsresor. Utmaningen är som alltid att tänka på alla detaljer och förbereda sig för det oförutsedda. Vi är Sveriges största arrangör på träningsresor till glaciärerna  i  Zermatt och Saas Fee.