I över 25 år har vi spridit skidglädje och kunskap till våra gäster i Zermatt, det har gjort att vi har fler privatresenärer till Zermatt än någon annan svensk researrangör. Vi har hjälpt 100 tals svenskar att varje år uppfylla sina förväntningar på semester och konferens i Zermatt. Vi vet vad som krävs för att du skall kunna minnas tillbaka till din Zermatt resa med ett leende på läpparna. Vi har arrangerat bröllop, familjesemestrar, konferenser, event, offpist turer och bestigit Matterhorn. I Zermatt finns det inte bara skidåkning för alla utan här kan vi även tillgodo se nästan allas smak när det gäller boende från 5 stjärniga hotell och lyxiga takvåningar till enklare hotell och robusta lägenheter.

Den pittoreska byn som endast trafikeras av små fyrkantiga elbilar, oslagbara vyer med fler än 15 toppar som når över 4 000 m, bergs restauranger av världsklass och ett skidområde som sträcker sig över två länder, 350 km pist och flera glaciärer har gjort att många anser Zermatt vara världens bästa skidort. Vi håller med och har därför arrangerat resor hit i 25 år.

Vad är viktigt för att din Zermatt vistelse skall bli en upplevelse på riktigt? Hör av dig, inget är så kul som att planera en skidresa till Zermatt!


Kommande resor

Snart kommer nya resor upp!